Võrgusilmaga haavlipuhastusmasina omadused

- 2023-02-08-

Võrgusilmaga haavelpuhastusmasin, mida tuntakse ka kui alumiiniumisulamist lintliivapritsi, lihvimis- ja rooste eemaldamise masinat, kasutatakse peamiselt autorataste puhastamiseks ja puhastamiseks, sealhulgas ratta oksüdatsiooni, plekki, partii, kareduse jms eemaldamiseks. Konkreetsed omadused ja eelised hõlmavad järgmist. :
1. Võrgulindiga haavlipuhastusmasin on automaatne suletud haavelpuhastusmasin. See pole mitte ainult moes disaini, teadusliku ja mõistliku ülesehitusega, vaid sellel on ka eelised töö efektiivsuse parandamises ja hea töötlemisefekti praktilises kasutamises.
2. Seda tüüpi masinate projekteerimisel võetakse masinaosade jaoks kasutusele topeltfiltri kujundus, mis mitte ainult ei saa vältida prahi ummistumist masina üldises töös, vaid ka tõhusalt parandada masina sujuvust. liivapritsi operatsioon.
3. Masin on konstrueeritud ka sõltumatu suure koti tolmu eemaldamise süsteemiga, mis muudab masina eeliseks tugeva tolmu kogumise võime ja hea nähtavuse kogu kasutusprotsessis ning seda saab kasutada otse sõltumatu tolmukogumiskastiga. Seda armastavad paljud tarbijad.

4. Võrgusilmaga lõhkamismasina töökabiini üldine võimsus on suhteliselt suur. Vasaku ja parema külje ukseava konstruktsiooniga on mugavam juurdepääs kasutatavale toorikule ja see võib ka veidi tööruumi säästa.