Liivapritsi- ja värvimiskabiinid saadeti Filipiinidele

- 2022-08-09-

Täna varustatakse kohaletoimetamiseks meie Austraalia kohandatud liivapritsi- ja värvimiskabiinid.

Järgmine pilt on meie pakkimiskoha pilt:
Sandblasting room


Selle suurusliivapritsi ruum(https://www.povalchina.com/sand-blasting-room.html) on 8m×6m×3m. Vastavalt kliendi soovile tegime sinise maja. Seda seadet kasutatakse peamiselt haagise šassii pinna puhastamiseks ja rooste eemaldamiseks, seega kujundasime H-tüüpi. Taaskasutussüsteem koosneb kahest kaabitsast ja spiraalide komplektist. Kaabits on mõeldud lihtsaks hoolduseks ja kõrgeks töötõhususeks. Tänu suurele puhastatavale detailile oleme varustanud liivapritsiruumi kahe liivapritsipaakide komplektiga, mis suudavad rahuldada korraga kahte liivapritsiruumis töötavat inimest ja parandada töö efektiivsust. Töötamise ohutuse tagamiseks kasutame liivapritsipaagi juhtimiseks kaugjuhtimispulti, mis vähendab võimalike ohutusohtude tekkimist.

Liivapritsi ruumnimetatakse ka haavelpuhastusruumiks ja liivapritsiruumiks. See sobib mõne suure tooriku pinna puhastamiseks ja rooste eemaldamiseks ning tooriku ja katte vahelise nakkevõime suurendamiseks; Need on: mehaanilise taaskasutusliivapritsi ruum ja käsitsi taastava haavelpuhastusruum; liivapritsiruumi peamine omadus on see, et operaator viibib liivapritsi ajal siseruumides. Kaitseriietus ja kiivrid kaitsevad operaatorit abrasiivsete löökide eest ning ventilatsioon tagab operaatorile kiivri kaudu värske õhu.

Theliivapritsi ruumsellel on kilbid ja ohutussildid, kus on ülekandeosad, mis hoiatavad katte värvi eest, ning tööasend ja hooldusplatvorm on projekteeritud hädaseiskamisnuppudega, nii et pillide tarnimine, lõhkamispillid, hooldus- ja muud seadmed on turvaline Aheldatud, liivapritsi ruum on varustatud mürskude taastamise lintkonveieriga, et vältida hajutatud mürskude põhjustatud õnnetusi. Liivapritsiruum on varustatud väljalülitava turvavalgustusega ning automaatsel jalutuslaual on ohutuspiir.