Q37 konks ja Q32 roomikhaavelpuhastusmasin saadeti Ukrainasse

- 2022-07-12-

Täna,Q37 konksu tüüpi haavelpuhastusmasin jaQ32 roomiktüüpi haavelpuhastusmasin Meie Ukraina kliendi kohandatud saab lõpuks saata. Meie kahte haavlipuhastusmasinat on toodetud kaks kuud, kuna Ukraina klient ei saa ajutiselt kaupa vastu võtta, seega pole seda teele saadetud ja nüüd ütleb Ukraina klient, et seadmed saab normaalselt kätte, nii et korraldasime pakkimise kliendile esimesel korral, et klient saaks seadmeid võimalikult kiiresti kasutada.

See Ukraina klient on valuettevõte ja haavelpuhastusmasinat kasutatakse ka valandi pinnal oleva rooste puhastamiseks. Kuna kliendi poolt puhastatavad valandid on suured ja väikesed, tellis klient otse korraga kaks haavlipuhastusmasinat, roomik Q32 haavelpuhastusmasin sobib mõne väikese puutumist kartva detaili puhastamiseks ja Q37 konks. tüüpi haavelpuhastusmasinat kasutatakse mõnede suhteliselt suurte valandite puhastamiseks.

Järgmine pilt on meie haavellõhkemasina tarnekoha pilt:

Qingdao Puhua Heavy Industry Machinery Co., Ltd. on professionaalhaavelpuhastusmasina tootja. Kui soovite teada haavlipuhastusmasinate kohta, saatke meile sõnum ja me vastame teile 24 tunni jooksul.