Kodumaiste haavelpuhastusmasinate müügijärgsete juhiste sait

- 2022-05-23-

Hetkel, mil epideemiline olukord kordub, kas ahaavelpuhastusmasina tootjasuudab pakkuda tavapärast müügijärgset teenindust, on saanud ettevõtte südametunnistuse ja konkurentsivõime ilminguks.

Hebei provintsi autoosade tootja tellis meie ettevõtte omadterasplaadist rull-haavelpuhastusmasinauto šassii osade puhastamiseks. Selle aasta mais esitasin müügijärgse avalduse ja teatasin meie müügijärgsele personalile, et toorik on liiga raske ja plaadimaterjali hõõrdumine liiga suur. Ettevõtte müügijärgne osakond uuris kohe müügijärgset plaani epideemia mõjust ülesaamiseks ja saatis kaks müügijärgset inseneri kliendi tehasesse müügijärgsesse teenindusse. Koos kohapealse olukorra ja kehtestatud müügijärgse plaaniga otsustati liigse hõõrdumise probleemi edukaks lahendamiseks lisada seadmetele universaalpall ja vahetada välja abiplatvorm. Kliendi soovil lisasid kaks inseneri seadmele külgmise positsioneerimise, et hõlbustada tooriku positsioneerimist.

Meie üldise teenuse kõige olulisema osanahaavelpuhastusmasina tootja, müügijärgsest teenindusest on saanud oluline konkurentsivahend. Hea müügijärgne teenindus ei saa mitte ainult võita turgu, laiendada turuosa ja saada head majanduslikku kasu, vaid saada ka müügijärgse teeninduse kaudu turult uusimat teavet, parandada tooteid ja teenuseid ning olla alati turul. konkursil juhtival kohal.