Haavelpuhastusmasina hooldusnõuded

- 2022-04-29-

1. Kontrollige alati, kas seadmesse pole sattunud mitmesuguseid esemeidhaavlipuhastusmasinja puhastage see õigeaegselt, et iga edastuslüli takistus ei tekitaks seadmele takistusi.

2. Enne kontrollimist koostage hoolikalt töötajatevahelised kontodokumendid.

3. Tehke teisene kontrollhaavlipuhastusmasinigas vahetuses, sealhulgas peamiselt: kaitseplaadid, labad, tiivikud, kummikardinad, suunamuhvid, rull-lauad ja muud kuluvad osad ning probleemide ilmnemisel need õigeaegselt välja vahetada.

4. kontrollige elektriliste komponentide koordineerimisthaavlipuhastusmasin, kontrollige eriti, kas poldid on lahti, ja keerake need õigeaegselt kinni.

5. Kontrollige regulaarselt, kas õli täitmine iga osahaavlipuhastusmasinvastab nõuetele.

6. Kambri ihukaitsjahaavlipuhastusmasintuleks iga päev kontrollida ja kahjustuste korral tuleks see kohe välja vahetada.

7haavlipuhastusmasinpeaks puhastusefekti igal ajal kontrollima. Kui esineb kõrvalekaldeid, tuleb see viivitamatult peatada ja viia läbi seadmete üldine ülevaatus.

8.Enne seadme sisselülitamisthaavlipuhastusmasin, peavad töötajad kontrollima, kas juhtkapi erinevad lülitidhaavlipuhastusmasinadon nõutavates seadistusasendites ja seejärel lülitage masin sisse, et vältida väärkasutust, elektri- ja masina seadistusseadmete kahjustamist ning seadme seadistuskahjustusi.

shot blasting machine