Läbilaskva haavelpuhastusmasina kasutusala

- 2022-04-18-

1. Laagritehas
Me kõik teame, et laagrid tuleb vormi sisse suruda. Tavaliselt pärast laagri kokkusurumist ei ole see nii kare ja sile. Muidugi pole mõnikord välistatud ka karmid juhtumid. Sel ajal läbibhaavlipuhastusmasinsuudab täita oma funktsiooni, et muuta see kare laagripind siledaks.
2. Laevatehas
Me kõik teame, et laevatehastes on palju terasplaate ja kui terasplaate ei kaitsta, võivad need kergesti roostetada. Kui roostet korralikult ei käsitleta, ei ole laeva kvaliteet tagatud. Thetulistas lõhkamismasinon hea rooste eemaldamise masin, mis säästab aega ja tõhusust.
3. Autotootmine
Paljud auto osad vajavad tootmise käigus poleerimist. Kuna nende osade tugevust ja esialgset kuju ei saa muuta, on vaja minna teistsuguselehaavlipuhastusmasinnende probleemidega tegelemiseks.
4. Riistvaratehas
Riistvaratehase komponendid on väga nõudlikud ja väikese suurusega. Selle probleemi käsitsi lahendamine on keeruline. Seetõttu kasutame nende osade pinna töötlemiseks vastavat tüüpi haavelpuhastusmasinaid.
5. Terasetehas
Kui teras vabastatakse, avastame, et sellel on palju jäsemeid, millel on suur mõju terase kvaliteedile. Thehaavlipuhastusmasinvõib eemaldada teraspinnal olevad pursked ja muuta pinna siledaks. Seeläbi on tagatud terase kvaliteet.