21*9*9 Suur liivapritsiruum saadeti AÜE-sse

- 2022-03-16-

Eelmisel nädalal toimus 21*9*9suuremahuline liivapritsi ruumAÜE kliendi kohandatud sai valmis ning kolmas auto on pakendamisel ja tarnimisel.

sandblasting roomsandblasting room

21*9*9 tähendab aliivapritsi ruumpikkusega 21 meetrit, laiusega 9 meetrit ja kõrgusega 9 meetrit. Meie kliendid soovivad puhastada suuri mahuteid, seetõttu valisid nad meie suure liivapritsiruumi.

Liivapritsi ruumnimetatakse ka haavelpuhastusruumiks ja liivapritsiruumiks. See sobib mõne suure tooriku pinna puhastamiseks ja rooste eemaldamiseks ning tooriku ja katte vahelise nakkevõime suurendamiseks; Need on: mehaanilise taaskasutusliivapritsi ruum ja käsitsi taastava haavelpuhastusruum; liivapritsiruumi peamine omadus on see, et operaator viibib liivapritsi ajal siseruumides. Kaitseriietus ja kiivrid kaitsevad operaatorit abrasiivsete löökide eest ning ventilatsioon tagab operaatorile kiivri kaudu värske õhu.

Theliivapritsi ruumvõtab kasutusele pressitud liivapritsi protsessi, st liiv pihustatakse metallpinnale suruõhu rõhu, voolukiiruse ja voolu toimel. Kui liivapritsi ruum on töökorras, segatakse ja pihustatakse suruõhk ja mahutis olev liivamaterjal samaaegselt, nii et suruõhku saab täielikult ära kasutada ning õhu ja liivamaterjali voolukiirust. kergesti reguleeritav ning saavutatakse ideaalne segamissuhe, energia ja liivamaterjal. Madal tarbimine ning kõrge lihvimise ja pühkimise efektiivsus, sobib suuremahuliseks metallpindade puhastamiseks ja rooste eemaldamiseks laevaehituses, lennuki-, veeremi-, silda-, keemia- ja muudes tööstusharudes.

Theliivapritsi ruumon kilbid ja ohutussildid, kus on ülekandeosad, mis hoiatavad katte värvi ning tööasend ja hooldusplatvorm on projekteeritud hädaseiskamisnuppudega, nii et pillide tarnimine, lõhkamis- (liiva)pillid, hooldus- ja muud seadmed on ohutud Aheldatud, liivapritsi ruum on varustatud mürskude taastamise lintkonveieriga, et vältida hajutatud mürskude põhjustatud õnnetusi. Liivapritsiruum on varustatud väljalülitava turvavalgustusega ning automaatsel jalutuslaual on ohutuspiir.

Theliivapritsi ruumkasutab väikese võimsusega mootorit, et viia lõpule suure pindalaga põrandaabrasiivide tõhus ja automaatne taaskasutamine, mis vähendab oluliselt energiatarbimist ja kasutuskulusid. Kui abrasiivi taaskasutatakse, puutub abrasiiviga kokku ainult kõrge kulumiskindel polüuretaankaabits, ilma igasuguste muude osadega hõõrdumiseta, ning see taaskasutatakse aeglaselt ja ühtlaselt, kõrvaldades seega täielikult abrasiivi sekundaarse muljumiskaabi põranda ajal. taaskasutamine ja eemaldamine Põrandakonstruktsiooni kulumine väheneb nullilähedaseks, säästes seeläbi abrasiive ja pikendades oluliselt põranda kasutusiga, vähendades oluliselt kasutuskulusid.

Theliivapritsi ruumon pika kasutuseaga ja seda on lihtne hooldada: kõrge kulumiskindlusega polüuretaankaabitsate disain ja materjalivalik tagavad kaabitsasüsteemi ülipika kasutusea ning polüuretaankaabitsat saab hõlpsasti vahetada, lihtsalt avades põrandarestiplaadi , mida on lihtne hooldada. See on kiire, mugav ja säästab töötunde. Liivapritsiruumi väikese võimsusega mootor tagab madala mürataseme. Liivapritsiruum ei vaja kaevukujundust, mis on paigaldamiseks mugavam.