Haavelpuhastusmasina tarvikute igapäevane hooldus

- 2022-02-22-

Räägime nüüd igapäevastest hooldusteadmistest läbilaskva haavelpuhastusmasina tarvikute kohta:

1. Kontrollige, kas masinasse pole sattunud mitmesuguseid esemeid, ja puhastage see õigeaegselt, et vältida seadmete rikkeid, mis on põhjustatud iga ülekandelüli ummistumisest.

2. Enne töötamist kontrollige, kas haavelpuhastusmasina tarvikute kruvid on pingutatud.

3. Enne läbilaskva haavelpuhastusmasina kasutuselevõttu on vaja kontrollida kuluvate osade, nagu kaitseplaadid, labad, tiivikud, kummikardinad, suunahülsid, rullikud jne kulumist ning need õigeaegselt välja vahetada. .

4. Kontrollige elektriseadmete liikuvate osade koordinatsiooni, kas poltühendus on lahti ja pingutage see õigeaegselt.

5. Kontrollige regulaarselt haavelpuhastusmasina õlitäitmiskohas, kas varuosa õlitäitmine vastab nõuetele.

Lisaks on kõrge temperatuuri ja kõrge õhuniiskuse keskkonnas mootoril, teradel, reduktoril jne lihtne soojust tekitada, kui kasutatakse läbilaskepuhastusmasinat ning õhu temperatuur on kõrge ja see läbilaskva haavelpuhastusmasina tarvikutel on raske soojust hajutada. , suureneb tarvikute tarbimine plahvatuslikult. Kuna läbilaskev haavelpuhastusmasin ise on niiskes, vihmases ja kuumas keskkonnas, vananevad läbilaskepuhastusmasina elektrilised komponendid tõsiselt ja lühistuvad kergesti, mis nõuab erilist tähelepanu. Läbilaskva haavlipuhastusmasinas kasutatav terastera on niiskes keskkonnas kergesti roostetav ning roostetanud terasterast on lihtne kahjustada kasutamise ajal läbilaskepuhastusmasina kruvi ja tõsterihma.