Q6914 Rullpuhastusmasin saadeti Colombiasse

- 2022-02-18-

Eile lõppes meie eritellimusel valmistatud rull-haavelpuhastusmasina tootmine ja kasutuselevõtt, mis on pakendamisel ja valmis saatmiseks Colombiasse.

Kliendi sõnul ostsid nad selle haavelpuhastusmasina peamiselt H-tala ja terasplaadi puhastamiseks ja rooste eemaldamiseks. Haavelpuhastatud plaat võib tõhusalt eemaldada rooste ja parandada plaadi tugevust.

 

Profileeritud terasest rullpuhastusmasinat kasutatakse peamiselt sildade ehitamisel ja muudes tööstusharudes. See võib eemaldada roostekihi, keevitusräbu ja oksiidikatla teraskonstruktsioonide, näiteks I-tala, kanalite terase, nurkterase ja terasvardade pinnalt, et saada ühtlane metalliline läige. . Profileeritud terasest rull-haavelpuhastusmasin võib panna tooriku pinnale teatud ebatasasuse, suurendada komponentide hõõrdetegurit (kasutatakse peamiselt ülitugevate hõõrdepoltide jaoks) ja katte nakkuvust, et parandada katte kvaliteet ja terase korrosioonivastane toime.

 

Profileeritud terasrull-tüüpi haavelpuhastusmasinas kasutataval haavelpuhastusmasinal on suur haavelpuhastusmaht, väike vibratsioon ja madal müratase. Haavelpuhastusratta paigutus on optimeeritud arvutisimulatsiooni abil ja haavelpuhastusratas on ühtlaselt jaotatud haavelpuhastuskambri kohal ja all, et katta töödeldava detaili pind täielikult. Spetsiaalse turustaja struktuur võib muuta haavlipuhastusefekti ideaalseks ning kiirvabastustiiviku konstruktsioon võib vähendada hilisema hoolduse ja osade asendamise töömahukust.