Konkshaavelpuhastusmasina igapäevane hooldus

- 2022-01-12-

Kuidas iga päev konkshaavelpuhastusmasinat hooldada:

1. Enne töö alustamist kontrollige töötajatevahelisi üleandmise dokumente.

2. Kontrollige, kas masinasse pole sattunud mitmesuguseid esemeid, ja eemaldage need õigeaegselt, et vältida seadmete rikkeid, mis on põhjustatud iga ülekandelüli ummistumisest.

3. Enne kasutamist kontrollige kuluvate osade, nagu kaitseplaadid, labad, tiivikud, kummikardinad, suundmuhvid, rullid jne kulumist kaks korda igas vahetuses ja vahetage need õigeaegselt välja.



4. Kontrollige elektriseadmete liikuvate osade koordinatsiooni, kas poltühendused on lahti ja pingutage need õigeaegselt.


5. Kontrollige haavelpuhastusmasina õlitäitmispunktis regulaarselt, kas iga osa õlitäitmine vastab nõuetele.


6. Kontrollige iga päev haavelpuhastusmasina kambri korpuse kaitset ja kui see on kahjustatud, vahetage see kohe välja.

7. Operaator peaks igal ajal kontrollima puhastusefekti. Kui esineb kõrvalekaldeid, tuleb masin viivitamatult seisata ja seadet tervikuna kontrollida.

8. Operaator peab enne masina käivitamist kontrollima, kas juhtkapi (paneeli) erinevad lülitid on nõutavas seadistusasendis (sealhulgas iga toitelüliti), et vältida talitlushäireid, elektri- ja mehaaniliste seadmete kahjustamist ning seadmete tekitamist. kahju.


9. Tihendeid tuleb iga päev kontrollida ja kui need on kahjustatud, need kohe välja vahetada.


10. Kontrollige alati terase puhastamise kvaliteeti, vajadusel reguleerige mürsu väljaulatuvuse nurka ja rullide edasikandumise kiirust ning töötage vastavalt tööreeglitele.