Terasplaadi rull-tüüpi haavelpuhastusmasina eelised

- 2022-01-03-

1. Haavelpuhastusmasina läbiv terasrada saavutab terastoru töötlemisel mitmesuguste lisandite, näiteks roostekihi ja keevitusräbu eemaldamise funktsiooni, et terastoru saaks kiiresti määriva välimuse. rohkem nakkejõudu värvi pihustamisel ja kuna välismääre on terastoru, on sellel tugevam väsimus- ja kiirgusvastane toime ning kasutusiga on kiiresti pikenenud.
2. Haavelpuhastusmasina läbival terasrööbas on äärmiselt kõrge töötõhusus, see suudab kiiresti toime tulla sellel olevate lisanditega ning kiibi vahetamine on väga lihtne ja kiire ning teine ​​punkt on terasrööbaste kasutamine haavelpuhastusega. masina tööajal ja minutitel on ka ohutuse tagamise funktsioon. Kuna seda tehakse kinnises ruumis, ei pea kartma, et töödeldud mürsud paiskuvad välja ja vigastavad töötajaid. Samas väldib see ka masina kulumist. .

Ülaltoodud kaks eelist on haavelpuhastusmasinaga terasplaadist rööbastee kaks kõige silmatorkavamat eelist. Just nende kahe omaduse tõttu on haavelpuhastusmasinat läbival terasplaadist rööbastee suurem turg ja samal ajal on see tehasest saanud ka palju talente. Personal on väga kiidetud ja väga hea mainega. Seega, kui vajate haavelpuhastusmasinat, peate ostma haavelpuhastusmasina kaudu terasroomiku. See pole mitte ainult ohutum kasutada, vaid ka väga kõrge töötõhususega.