Rull-tüüpi haavelpuhastusmasin saadeti Kuveiti

- 2021-12-10-

Sel nädalal saatis meie ettevõte aläbirullimismasinKuveiti. Seoses epideemiaolukorraga on meie ettevõtte inseneride paigaldamine välismaale piiratud, mistõttu see rullkonveieri haavelpuhastusmasin monteeritakse ja testitakse enne pakkimist meie ettevõtte töökojas. Kui rullkonveieri haavlipuhastusmasin töötab, teeme seadme tööst ja tooriku puhastusefektist täismahus pildi ning kinnitame kliendiga, et enne pakkimise ja ekspordiga jätkamist pole probleeme. varustus.





Läbivaltsiga haavelpuhastusmasina tööpõhimõte: seadme tööprotsessi käigus suunatakse teraskonstruktsioon või terasmaterjal elektriliselt juhitava reguleeritava kiirusega edastusrulli abil puhastusmasina ruumi väljavisketsooni. Haavelpuhastusseadme poolt välja paisatavate võimsate ja tihedate mürskude löök ja hõõrdumine paneb oksiidikatlakivi, roostekihi ja sellel oleva mustuse kiiresti maha kukkuma ning terase pind saab sileda ja puhta pinna, millel on teatud karedus. Sisse- ja väljalaskerullid mõlemal pool välist puhastatakse. Toorikute peale- ja mahalaadimine maanteel.

Rullkonveieri tüüpi haavelpuhastusmasina tööprotsessis terasele langevad mürsud ja roostetolm puhutakse puhumisseadmega ning hajutatud haavlitolmu segu suunatakse kogumiskruvi abil kambri lehtrisse ja kogutakse vertikaalse püsttoru abil. ja horisontaalne kruvikonveier. Lifti alumises osas tõstetakse see masina ülemises osas asuvasse separaatorisse ja eraldatud puhtad mürsud kukuvad lõhkamise ringlussevõtuks separaatori punkrisse. Haavelpuhastamisel tekkiv tolm suunatakse väljalasketoru kaudu tolmueemaldussüsteemi ja puhastatud gaas juhitakse atmosfääri. Tahkete osakeste tolm püütakse kinni ja kogutakse ning heide vastab riiklikele standarditele. Ettevõtted ei pea muretsema keskkonnareostuse pärast.

Rullkonveieri haavelpuhastusmasina tööefektiivsus on kümneid kordi suurem kui käsitsitööl. Vastutav isik peab ainult tellima ja arvutis täpsustama ning masin saab töödelda nende toorikute pinda. Tasub mainida, et see eemaldab rooste. Selle käigus ei kahjusta rull-pass tüüpi haavelpuhastusmasin tooriku enda struktuuri.

Toorik puhastatakse haavelpuhastusega rullkonveieriga ning sellest on võimalik saada järgmised eelised: paraneb toote välimus ja sisemine kvaliteet, mis toob tootjatele uusi ärivõimalusi; toorik võib pärast haavelpuhastamist saavutada teatud kareduse ja ühtluse. Puhastage metallpind, parandage mehaaniliste toodete ja metallmaterjalide korrosioonikindlust; eemaldada konstruktsiooniosade sisemine keevituspinge, parandada nende väsimuskindlust ja saavutada pikaajaline kasutusiga; suurendada värvikile adhesiooni, parandada tooriku kaunistamise kvaliteeti ja korrosioonivastast toimet; rull-laud läbib Tüüppuhastusmasin realiseerib PLC automaatse puhastusrežiimi, mis parandab oluliselt puhastustöö tõhusust ja vähendab töömahukust.

Kuigi rullkonveieri tüüpi haavelpuhastusmasinat on mugav kasutada, vajab see järelhooldust ja tähelepanu. Esiteks peate selle kasutamisel mõistma selle juhiseid ja tööprotseduure, et vältida keha enda ja tööobjekti kahjustamist vale töö korral.

Roller-through haavelpuhastusmasin kuulub mittestandardsete või kohandatud seadmete hulka. See tuleb kujundada vastavalt kliendi enda toodetele. Seetõttu on vaja enne toimingu sooritamist vajadused kliendiga kinnitada, et vältida mõttetut tegutsemist ja materjalide raiskamist. Samuti tuleb seda teha Hea keha hooldamine ja selle kasutusiga pikendamine.

Sissejuhatus rull-haavelpuhastusmasina omadustesse:

1. kompaktne struktuur, kõrge efektiivsus, hea puhastuskvaliteet, ohutu ja usaldusväärne töö ning stabiilne töö;

2. puhastusruum võtab vastu kõrge kroomi terasest kaitseplaadi, mis on kulumis- ja löögikindel, hea tugevuse ja pika kasutuseaga;

3. see kasutab jõurullkonveierit raskete ja ülipikkade toorikute läbimiseks;

4. Teisene tolmueemaldus, suur imemismaht, puhas tolmu filtreerimine ja õhuheide vastavalt keskkonnakaitsestandarditele.