Konkshaavliga lõhkamismasina põhikomponendid

- 2021-12-07-

Peamised komponendidkonksuga haavelpuhastusmasinon haavelpuhastusseade, tõstuk, separaator ja konveier. Iga osa mängib kogu konksu läbimise protsessis asendamatut rolli.
Haavelpuhastusmasin on kogu konksuga haavelpuhastusmasina põhiosa. Haavellõhkeseadmel on põhiliselt kolm osa: väljaviskav mürsk, koguv mürsk ja suunamissüsteem. Kui ese jõuab haavelpuhastusmasina juurde, sulguvad esi- ja tagauksed automaatselt, et vältida lõhkamise ärajäämist haavelpuhastusprotsessi ajal. Haavelpuhastusmasina orientatsiooni saab juhtida arvutiga. Pärast haavelpuhastuse lõpetamist kogutakse kasutatud haavlid kogumise teel kokku järgmiseks haavelpuhastuseks ja poleerimiseks.
Tõstuk võimaldab peamiselt haavelpuhastusmasina sees esemetel üles-alla liikuda, eriti suhteliselt pikkade esemete puhul, on lihtne saada haavelõhkamise efekti peas ja põhjas ei ole ilmne, nii et üles-alla liikumine võib ulatust suurendada. kasutamisest.
Eraldajat nimetatakse tolmukogujaks. Üldjuhul kasutatakse kotikujulist tolmukogujat, mis on suhteliselt kulutõhus. Loomulikult võib vastavalt tehase erinevatele vajadustele olla ka teist tüüpi tolmukogujaid, mida kasutatakse peamiselt haavelpuhastamisel. Protsessi käigus tekkiv tolm sadestatakse ja eraldatakse, mis tagab suurel määral tööstuskeskkonna ja tööohutuse.

Viimast konveierit kasutatakse haavelpuhastusmasinas esemete transportimiseks läbi ülemise ahela. Arvutijuhtimise kaudu fikseeritakse konveier konstantseks ajaks vastavalt eseme suurusele, et saavutada kõige täiuslikum haavliga vananemine.