Austraaliasse saadetud Q6933 rull-tüüpi haavelpuhastusmasin

- 2021-11-12-

Tänaseks on toodetud Austraalia kliendi poolt kohandatud rull-haavelpuhastusmasin q6933. Pärast meie ettevõtte inseneride kasutuselevõttu on see ideaalselt täitnud kliendi nõuded töödeldava detaili puhastamiseks ning seda varustatakse ja saadetakse Austraaliasse.


Läbivaltspuhastusmasinat kasutatakse peamiselt erinevate teraspindade puhastamiseks ja rooste eemaldamiseks. Teraskonstruktsioone, nagu H-tala, kanaliteras, nelikantteras, lehtterasest ja muid teraskonstruktsioone, mis vastavad töödeldava detaili puhastamiseks kasutatava seadme suurusele, saab kasutada läbivaltspuhastuseks. Pillimasin.

 

Rullkonveieri tüüpi haavelpuhastusmasina tööprotsessi käigus saadetakse toorik läbi rullkonveiersüsteemi haavelpuhastusruumi. Toorik saab edasi liikudes vastu haavelpuhastusmasina mürsku, mis muudab tooriku pinnal olevad roosteplekid ja oksiidikihid määrdunud. Ese kukub kiiresti maha ja omandab teatud läike. Pinna teatud karedus suurendab hilisema pinnavärvi nakkuvust ning parandab tooriku kvaliteeti ja kasutusiga. Pärast töödeldava detaili puhastamist saadetakse see välja rullkonveieri väljundsüsteemi kaudu. Eemaldamisel lõpeb kogu töövoog.


Mis puutub masina töösse, siis esimene asi, millele tähelepanu pöörata, on ohutus. Töödeldava detaili pinna puhastamisel peab kasutaja tegema head tööd ohutuse tagamiseks, näiteks kandma kaitseriietust, kiivreid ja kaitseprille, et vältida prahi või muu prahi pritsimist ja kasutaja vigastamist.