Kuus haavlipuhastusmasina rakendust

- 2021-11-08-

Kuus haavlipuhastusmasina rakendust

(1) Asfaltkatte libisemisvastane töötlemine

 

Tähelepanuta ei saa jätta teekatte kareduse mõju liiklusele. Liiklusõnnetused, mis on põhjustatud teelibedusest, sagenevad iga aastaga. Näiteks pöördelõikudel ja avariiohtlikel lõikudel kasutatakse möödasõitvate sõidukite libisemisvastase funktsiooni parandamiseks kõnnitee haavelpuhastusmasinaid, mis on väga mugav ja paindlik.

 

(2) Teekatte viimistlus õliga üleujutusega

 

Maanteedel ja maanteedel on ilmastiku tõttu asfaltkattel sageli õliuputus, mis mõjutab sõidukite tavapärast sõitu. Maantee haavlipuhastusmasin võib vahetult eemaldada asfaltkattele üleujutatud õli ja parandada õli üleujutusest põhjustatud libisemisvastast toimet. Vähendatud funktsionaalsus.

 

(3) Teekattemärgistuse viimistlemine

 

Peavalu valmistab ka jäätmete ja vanade märgistuste viimistlemine teekattel. Märgistusi saab hõlpsasti eemaldada haavelpuhastusmasinaga. See sobib eriti hästi külmade värvimärgiste viimistlemiseks ning välispindade, näiteks munitsipaalkäijate tänavate puhastamiseks ja viimistlemiseks.

 

(4) Pinna karestamine ja viimistlemine teekatte katmisel

 

Pinna karedust saab pinnale lisada haavelpuhastusmasinaga, kui kasutatakse katendi pinnatöötlust, mis suurendab oluliselt läga tolmukindla pinna struktuurset vastupidavust; kui vaigumaterjali kasutatakse pinnapinna jaoks, võib esimene haavelpuhastustöötlus oluliselt parandada vaigukatte ja algse aluskihi vahelist nakketugevust.

(5) Lennujaama radadelt rehvijälgede eemaldamine

 

Lennujaama rajal suurel kiirusel õhkutõusvad ja laskuvad lennukid jätavad rajale rehvijäljed, mis mõjutavad lennuki ohutusts õhkutõus ja laskumine. Kõnnitee haavlipuhastusmasin saab määrata viimistluskiiruse ja kiiruse vastavalt raja erinevatele tingimustele. Pärast sügavuse viimistlemist on välimus pärast viimistlemist väga korralik ja ilus. Eriti talvist ehitust see ei mõjuta.

 

(6) Terasplaatide, laevatekkide, teraskarbist taladega sillatekkide ja naftapuurtornide välimuse viimistlemine.

 

Teekatte haavlipuhastusmasinat saab kasutada oksiidikatlakivi, rooste ja laevateki, teraskarbitala silla teki, naftapuurimisplatvormi, keemiaõlipaagi, laeva sise- ja välispinna ning terasplaadi välispinna eemaldamiseks. , ja selle karedusaste on Sa2,5 – klass 3,0, vastab täielikult korrosioonivastase katte või tugeva pinnakatte eeltöötlusnõuetele.