Võrgulihma levinumad vead ja tõrkeotsingu meetodid läbi haavelpuhastusmasina

- 2021-10-11-



1. Haavelpuhastusseadevõrgulint tüüpi haavelpuhastusmasinvibreerib tugevalt: tera on tugevalt kulunud, töö on tasakaalust väljas ja tera on välja vahetatud; tiivik on tugevalt kulunud, vaheta tiiviku korpus välja; laager on läbi põlenud, asendage ja täitke määre; haavelpuhastusseade on fikseeritud Poldid on lahti, keerake poldid kinni.


2. Haavelpuhastusmasinast mööduva võrgulindi haavelpuhastusseadmes on ebatavaline müra: mürsk ei vasta nõuetele, põhjustades liivaummistuse nähtust, asendage kvalifitseeritud mürsk; haavlimaterjalis on suuremaid osakesi, kontrollige ja eemaldage; haavlipuhastusseadme kaitseplaat on lahti ja tiivik või tiiviku tera on hõõrutud ja kaitseplaat on reguleeritud; haakepuhastusseadme ühendusketta poldid on lahti ja poldid on pingutatud.

3. Võrgusilma lindi haavelpuhastusmaht läbi haavelpuhastusmasina: reguleerige iga lõhkevärava ava; reguleerige separaatori langeva liiva konditsioneerimisplaadi vahe, et voolukardin oleks ühtlane.

4. Võrgusilm-tüüpi haavlipuhastusmasina tolmukoguja tolmu eemaldamise efektiivsus on madal: tolmukollektori ventilaator on valesti ühendatud, ventilaator pöörleb ja juhtmestik on ümber ühendatud; tolmukogujas olev kott ei ole tihedalt seotud või kahjustatud või kott on lühike; tolmueemaldustorustiku ühendus ei ole hästi tihendatud, tagage kõigi komponentide tihendus; puhastatud detail ei kuku vastavalt vajadusele välja, liiva jääb liiga palju ja tolmueemaldusava tolmusisaldus on liiga kõrge; tolmukoguja tagasilöögimehhanism ei ole aktiveeritud või aktiveerimiste arv on väike ning tolm blokeerib koti ja eemaldab kinnituse õigel ajal Tolm riidest kotil.

5. Võrgusilmaga haavelpuhastusmasina tolmukollektori tolm sisaldab liiga palju mürske: separaatori õhuhulk on liiga suur ja torude deflektorit tuleks korralikult reguleerida, kuni on võimalik tagada tolmu eemaldamise efekt, kuid mürsud välja ei imeta.

6. Võrgusilmaga läbilaskva haavlipuhastusmasina puhastusefekt ei ole ideaalne: mürsud on puudulikud ja uued mürsud on korralikult täiendatud; lõhkeseadme väljaulatuv suund ei ole õige, reguleerige lõhkeseadme akna orientatsiooni; haavli osakeste suurus on sobimatu, valige haav uuesti Materjali suurus: kui graanulid on aglomeeritud või kasutatakse liiga kaua, vahetage pelletid välja.