Terastorude sise- ja välisseina puhastusmasina kolm eelist

- 2021-10-04-

Terastorude sise- ja välisseina haavelpuhastusmasin on omamoodi haavelpuhastusseade, mis puhastab ja pihustab terastorusid haavelpuhastuse teel. Masin pöörab peamiselt terastorude pinda ja sisemist õõnsust, et eemaldada kleepuv liiv, roostekiht, keevitusräbu, oksiidkatlakivi ja praht. Muutke terastoru pind siledaks ja parandage tooriku värvikile nakkumist, parandage terastoru väsimus- ja korrosioonikindlust ning pikendage selle kasutusiga.

Haavelpuhastusmasina tööjärjestus on etteandetugi → etteandemehhanismi etteandmine → haavelpuhastusruumi sisenemine → haavelpuhastus (toorik pöörleb edasiliikumisel) haavlihoidla → voolu reguleerimine → tooriku haavelpuhastustöötlus → kopatõstmine → vertikaalne tõstmine → Räbu eraldamine → (Retsirkulatsioon) → Saada välja haavelpuhastuskamber → Mahalaadimine mahalaadimismehhanismi abil → Mahalaadimise tugi. Haavelpuhastusseadmes kasutatavate kumerate labade tõttu paraneb mürskude sissevoolu jõudlus, suureneb väljaviskevõimsus, töödeldav detail on suhteliselt kompaktne ja surnud nurk puudub ning hooldus on mugavam.

Terastoru sise- ja välisseina haavlipuhastusmasinal on järgmised eelised:

1. Haavlipuhastusmasin võtab kasutusele tsentrifugaalse konsooli tüüpi uudse suure tõhususega multifunktsionaalse haavlipuhastusseadme, millel on suur haavlipuhastusmaht, kõrge kasutegur, kiire tera vahetamine ja mis on integreeritud vahetusvõimega ja on mugav hooldada.

2. Toorik läbib pidevalt haavelpuhastusmasina sisse- ja väljalaskeava. Väga erineva läbimõõduga terastorude puhastamiseks, et vältida mürskude väljalendu, võtab masin mürskude täieliku sulgemise tagamiseks kasutusele mitmekihilised vahetatavad tihendusharjad.

3. Võetakse kasutusele täiskardina tüüpi BE tüüpi räbu eraldaja, mis parandab oluliselt eraldamise kogust, eraldamise efektiivsust ja haavlipuhastuskvaliteeti ning vähendab haavlipuhastusseadme kulumist.