Ettevaatusabinõud haavelpuhastusmasina terashaavli valimisel

- 2021-09-27-


1. Mida suurem on terashaavli läbimõõt, seda suurem on pinna karedus pärast puhastamist, kuid ka puhastamise efektiivsus on suurem. Ebakorrapärase kujuga terasterasest või terastraadist lõigatud haavlitel on suurem puhastustõhusus kui sfäärilistel haavlitel, kuid ka pinna karedus on suurem.

⒉Tõhus puhastusmürsk kulutab ka varustuse kiiresti. Seda arvutatakse ainult kasutusaja järgi, kuid võrreldes tootmisefektiivsusega pole kulumine kiire.

3. Kõvadus on otseselt võrdeline puhastuskiirusega, kuid pöördvõrdeline elueaga. Seega on kõvadus kõrge, puhastuskiirus kiire, kuid eluiga lühike ja tarbimine suur.

4. Mõõdukas kõvadus ja suurepärane vastupidavus, nii et terashaavlid jõuavad puhastusruumis igasse kohta, vähendades töötlemisaega. Mürsu sisemised vead, nagu poorid ja praod, kokkutõmbumisaugud jne, võivad mõjutada selle eluiga ja suurendada kulu. Kui tihedus on suurem kui 7,4 g/cc, kipuvad sisemised vead olema väiksemad. Võrgulindiga haavelpuhastusmasina poolt valitud terashaavlid hõlmavad terastraadist haavleid, legeeritud haaveleid, valuterasest haaveleid, raudhaaveleid jne.