Ettevaatusabinõud roomikhaavelpuhastusmasina katsemasina jaoks

- 2021-09-22-

1. Enne töötamist peaks operaator kõigepealt mõistma roomiku kasutamise juhendi asjakohaseid eeskirjuhaavlipuhastusmasinja mõista täielikult seadme struktuuri ja funktsiooni.

2. Enne masina käivitamist peaks operaator kontrollima, kas kinnitusdetailid on lahti ja kas masina sujuv seisukord vastab nõuetele.

3. Roomiktüüpi haavelpuhastusmasin vajab täpset paigaldamist. Enne masina käivitamist tuleks iga komponendi ja mootori jaoks läbi viia ühetoimeline test. Iga mootori pöörlemine peaks olema täpne, roomik- ja tõsterihmad peaksid olema mõõdukalt pingul ning kõrvalekaldeid ei tohiks olla.

4. Kontrollige, kas iga mootori tühivooluvool, laagri temperatuuri tõus, reduktor ja haavelpuhastusseade töötavad korralikult. Probleemide avastamisel tuleks tegureid uurida ja õigeaegselt korrigeerida.

5. Pärast seda, kui ühe masina katses pole probleeme, saab tolmukoguja, tõstuki, trumli ettepoole pööramise ja haavlipuhastusseadme tühikäigukatse läbi viia järjest. Tühikäigu aeg on üks tund.

Roomikhaavelpuhastusmasina struktuur:

Roomikhaavelpuhastusmasin on väike puhastusseade, mis koosneb peamiselt puhastusruumist, haavlipuhastusseadmest, liftist, separaatorist, kruvikonveierist, tolmueemaldustorustikust ja muudest osadest. Puhastusruum Puhastusruum on valmistatud terasplaadist ja sektsioonterasest keeviskonstruktsioonist. See on suletud ja avar tööruum töödeldavate detailide puhastamiseks. Kaks ust avanevad väljapoole, mis võib suurendada ukse puhastusruumi.