Terastorude haavelpuhastusmasina koostis

- 2021-09-22-

Terastorude haavelpuhastusmasin koosneb peamiselt etteanderullilauast, haavelpuhastusmasinast, saatmisrullilauast, toitemehhanismist, õhujuhtimissüsteemist, elektrilisest juhtimissüsteemist ja tolmueemaldussüsteemist. Haavellõhkamismasin koosneb haavlipuhastuskambrist, haavelpuhastussõlmest, lõhkamiskopast ja -võrest, lõhkamisräbu eraldajast, tõstukist, platvormi redeli reelingust, lõhkesüsteemist ja muudest komponentidest.

Terastorude haavelpuhastusmasin sobib terastorude partiide pidevaks haavelpuhastamiseks enne keevitamist või värvimist, et põhjalikult eemaldada rooste, katlakivi ja muu mustus. See on torujuhtmete puhastamise ekspert. Pärast haavelpuhastamist võib see saada teatud karedusega sileda pinna, suurendada pihusti adhesiooni, parandada pinna kvaliteeti ja korrosioonivastast toimet. Selle suurepärane puhastusvõime muudab töömahukad liivapritsi ja traatharjamise meetodid aegunuks. Samal ajal võib terastoru haavlipuhastusmasin tootmiskulusid vähendada ja toodangut oluliselt suurendada.

Terastorude haavlipuhastusmasin kasutab mitmekihilisi vahetatavaid tihendusharju, mis suudavad mürsud täielikult sulgeda. Terastorude haavlipuhastusmasin kasutab tsentrifugaalkonsool tüüpi uudset suure tõhususega multifunktsionaalset haavlipuhastusseadet, millel on suur haavlipuhastusmaht, kõrge efektiivsus, kiire tera vahetamine, üldine asendusjõudlus ja mugav hooldus.

Terastorude haavlipuhastusmasin kasutab PLC elektrilist juhtimist, õhuklapi silindri pneumaatilist laadimis- ja mahalaadimissüsteemi, mürsuga juhitavat väravat ja mürsu transportimist ning muid veatuvastusi, et realiseerida kogu masina automaatjuhtimine.

terastoru haavelpuhastusmasin kasutab filtrikasseti tolmukollektorit, ühes tükis tsentrifugaallõhkamispea võib visata abrasiivi juhitaval viisil ja suunas ning haavli ringletakse. Tihendusrõnga suurust saab reguleerida erineva läbimõõduga torude jaoks ja seda on lihtne vahetada. Erinevalt teistest pinnapuhastus- ja eeltöötlusmeetoditest ei põhjusta haavelpuhastusprotsess ilma keemilise reaktsiooni protsessita keskkonda. Terastorude haavlipuhastusmasinat on lihtne paigaldada, see on odav ja ruumiline, ilma et oleks vaja süvendeid või muid tühjendustorustikke.