Kuidas valida endale sobivat haavlipuhastusmasina tüüpi

- 2021-09-06-

Läbilaskev haavelpuhastusmasin puhastab peamiselt suurtes kogustes terasplaate, ribaterast, kaaluriistu, haagise aluste sildu, raami, radiaatorit, kivi, profiili, profiili, puuritööriistu, H-kujulist terast, teraskonstruktsiooni, profiili, alumiiniumi, terastoru, üksikud lamedad tooted, nagu nurkteras, kanaliteras, ümarteras, latt, terasplaat, alumiiniumplaat, mähis, ribateras, raudtorn, armatuur ja muud laiad, kuid mitte kõrged tooted,

 

Konks-tüüpi haavelpuhastusmasin sobib keskmiste ja väikeste valandite ja sepistete pindade puhastamiseks või tugevdamiseks valu-, ehitus-, keemia-, elektri-, tööpinkide ja muudes tööstusharudes. See sobib eriti hästi valandite, sepiste, alumiiniumisulamist valandite ja teraskonstruktsioonide osade ja väikeste partiide pindade puhastamiseks ja haavelpuhastamiseks, et eemaldada tooriku pinnalt väike kogus kleepuvat liiva, liivasüdamikku ja oksiidkatlakivi; sobib ka kuumtöödeldud osade töötlemiseks Pinna puhastamiseks ja tugevdamiseks; sobib eriti hästi peenikeste ja õhukeseseinaliste osade puhastamiseks, mis kokkupõrkeks ei sobi.

 

Roomikhaavelpuhastusmasinaid kasutatakse laialdaselt, sealhulgas valukojad, kuumtöötlustehased, elektrimasinate tehased, tööpinkide osade tehased, jalgrattaosade tehased, jõumasinate tehased, autoosade tehased, mootorrattaosade tehased, värviliste metallide survevalu tehased, jne, roomikhaavelpuhastusmasinad Selle eelised on hea puhastusefekt, kompaktne struktuur, madal müratase ja mugav kasutamine.

 

Võrklinthaavelpuhastusmasinat kasutatakse peamiselt õhukeseseinaliste valandite, õhukeseseinaliste ja habraste rauast või alumiiniumsulamist valandite, keraamika ja muude väikeste detailide pindpuhastamiseks. Seda saab kasutada ka mehaaniliste osade haavelpuhastugevdamiseks. Võrgusilmaga haavlipuhastusmasinal on hea järjepidevus, kõrge puhastustõhusus, väike deformatsioon ja aukude puudumine.