Terastorude siseseina haavlipuhastusmasina omadused

- 2021-08-30-

Terastorude siseseina haavlipuhastusmasina omadused:

1. Lihtne töö ja suur väljundvõimsus.

2. Kompaktne struktuur, keerukas kasutus ja väike jalajälg.

3. Valitakse pihustuspüstoli liikumisviis ning pihustuspüstol on täpselt ja heas asendis.

4. Toorik on kallutatud ja valatud, mis säästab kõrgust, on hea jäikusega ja mürsk on kerge välja voolata.

5. Töömeetod: terastorudes, mille läbimõõt on üle 100 mm, kasutatakse tooriku pöörlevat haavli; alla 100 mm läbimõõduga terastorud tuleks asendada spetsiaalsete pihustuspüstolitega ja töödeldavad detailid tuleb viimistleda ilma pöörleva haavlita.

Terastorude siseseina haavlipuhastusmasina eelised ja puudused:

1. Haavelpuhastusseade kasutab ülespoole suunatud haavlipuhastusseadet. Kuna toru läbimõõt on erinev, on terastoru alumine pind rulllaual transportimisel ligikaudu samal kõrgusel. Laskur projitseeritakse alt üles. Mürsu ja terastoru pinna vaheline kaugus on põhimõtteliselt sama. Erineva läbimõõduga terastorudel on väljast sama viimistlus. Edaspidiseks pritsimiseks tagage samad tingimused.

2. Toorik läbib pidevalt haavelpuhastusmasina sisse- ja väljalaskeava. Äärmiselt suure läbimõõduga terastorude puhastamiseks, et vältida mürskude väljalendu, kasutab see masin mürskude täieliku tihendamise lõpuleviimiseks mitmekihilisi vahetatavaid tihendusharju.

3. Kasutatakse tsentrifugaalkonsooli tüüpi uudset suure tõhususega multifunktsionaalset haavlipuhastusmasinat, millel on suur haavlipuhastusvõimsus, suur võimsus, kiire tera vahetamine ning mille funktsioon on kõigi osade väljavahetamine ja mida on mugav parandada.

4. Valitakse täiskardina tüüpi BE tüüpi räbu eraldaja, mis parandab oluliselt eralduskogust, eraldusvõimsust ja haavlipuhastuskvaliteeti ning vähendab haavelpuhastusseadme kulumist.

5. See masin tugineb PLC elektrilisele juhtimisele, pneumaatilise ventiili silindri pneumaatilisele laadimis- ja mahalaadimissüsteemile, mürsu juhitavale väravale ja mürsu transpordile ning muudele rikete kontrollidele ning viib lõpule kogu masina automaatse juhtimise ning seejärel on sellel kõrge tootmiskiirus ja hea töökindlus. ja juhtiv automatiseerimisaste jne funktsioon.

6. Filtrikassetti saab hõlpsasti regenereerida, valides tolmu puhastamiseks impulsi, sensatsiooni või vastupidise õhuvoolu, ja tolmu eemaldamise efekt on hea. Filtrikassettfiltri tolmu eemaldamise tehnoloogia on uue põlvkonna kotitolmu eemaldamise toode ja see on 21. sajandi filtritehnoloogia.