Kuidas rullkonveieri haavelpuhastusmasinat hästi hooldada

- 2021-08-09-

Igapäevane hooldus ja hooldus
1. Igapäevasel kasutamisel peame pöörama tähelepanu sellele, kas kõik seadmete ukseosad on suletud ja seejärel saab ukse sisse lülitada.
2. Kontrollige seadme iga osa kulumiskindlaid osi ja asendage need kohe, kui kulumine ületab normi.
3, teha head tööd tolmueemaldustorustiku gaasilekke kontrollimisel, et tagada gaasilekke puudumine, et tagada normaalne tolmu eemaldamine.
4. Kontrollige tolmukoguja filtrikotti ja veenduge, et filtrikotis poleks tolmu ega prahti.
5. Mootori kruviRullkonveieri haavelpuhastusmasintuleks kontrollida, et see ei oleks lahti.
6. Kontrollige separaatori filtrisõela veendumaks, et filtrisõelas ei oleks tuhka kogunenud.
7. Seadme kaitseplaati tuleks kontrollida, et veenduda, et seadme kaitseplaatRullkonveieri haavelpuhastusmasinei saa kahjustada.
8. Kontrollige seadme pillide toiteluuki ja veenduge, et siibri elektrooniline juhtseade on suletud.
9, Seadme konsooli signaaltule kontrollimiseks, et tagada selle normaalne töö.
10. Kontrollige seadmete iga piiri lülitit, et tagada selle normaalne olek.
11. Seadmete ja elektriseadmete juhtpulti tuleks korrapäraselt puhastada ja eemaldada pinnale sattunud tolm.
Igakuine, kvartaalne ja aastane hooldus
1, igakuine test
Kontrollige iga kuu seadmete ventilaatorit ja kanalit, et näha kulumisastet ning asendage see vastavalt olukorrale. Iga kuu käigukasti osade kontrollimiseks kontrollige, kas selle töö on normaalne, saab kasutada keti määrimishooldust. Kontrollige iga kuu, kas seadmete ühendusosad on lahti, ja pingutage neid vastavalt olukorrale.
2, kvartali test
Kontrollige kord kvartalis ventilaatori, klõpsu, ketiratta ja muude komponentide poltide pingutamist. Kord kvartalis mootori laagrite ja elektrilise juhtkarbi kontrollimiseks ning määrimise hoolduseks. Rullkonveieri haavelpuhastusmasina pealaagri määrdevahetus tuleb läbi viia kord kvartalis. KaitseplaatRullkonveieri haavelpuhastusmasintuleb kontrollida kord kvartalis ja tõsine kulumine asendatakse õigeaegselt.
3, iga-aastane test
Igal aastal tuleks kõiki seadme laagreid kontrollida ja määrida. Igal aastal tuleks üle kontrollida kõik seadmete elektrilised laagrid. Igal aastal tuleks tolmukoguja kotti kontrollida. Kahjustuse korral tuleb see välja vahetada. Kontrollige igal aastal sisemise kaitseplaadi olukorda seadme väljatõmbepiirkonnas ja vahetage see õigeaegselt välja, kui kulumine on tõsine.
Olgu see iga päev, kord kuus, kord kvartalis või aastas, on oluline harjuda regulaarse, regulaarse kontrolli, regulaarse määrimise, korrapärase puhastamise ja korrapärase hooldusega.Rullkonveieri haavelpuhastusmasin. Kuni neid regulaarseid hooldusi saab hästi teha.