Viit tüüpi haavelpuhastusmasinaid

- 2021-07-12-

1.Roomikhaavelpuhastusmasinsobib väikeste ja keskmise suurusega toodete pindade puhastamiseks ja tugevdamiseks. Puhastavad tooted peavad olema valandid ja kuumtöötlusprotsessid, mille üks tükk kaalub alla 200 kg. Seadmeid saab kasutada eraldiseisvate masinate ja tugiseadmete jaoks. Kasutusala: rooste eemaldamine ja valandite viimistlemine, täppistöötlus ja ülitäpsed terasvalud. Eemaldage kuumtöötlemisprotsessi osade, valandite ja terasvalandite pinnaoksiidi kiht. Standardosade roostevastane töötlus ja eeltöötlus.

 

 

2.Konks tüüpi haavelpuhastusmasin. Tavalise haavelpuhastusmasinana on konks tüüpi haavelpuhastusmasin suur kandevõime, kuni 10 000 kg. Seda tüüpi haavlipuhastusmasinal on kõrge tootlikkus ja suur koordineerimisvõime. See on ideaalne puhastus- ja tugevdamisseade. See sobib peamiselt erinevate keskmiste ja suurte valandite, terasvalandite, keevisõmbluste ja kuumtöötlemisprotsessi osade, sealhulgas kergesti purunevate ja ebakorrapäraste toorikute metallipinna töötlemiseks.

 

 

 

3.Käru tüüpi haavelpuhastusmasin. Käru tüüpi haavelpuhastusmasin sobib peamiselt suurte, keskmiste ja väikeste toodete pinnapuhastusdetailide masstootmiseks. Seda tüüpi masinad ja seadmed sobivad diiselmootorite väntvõllidele, käigukastidele, impulsssummutavatele vedrudele jne. Seda kasutatakse laialdaselt sepistamis- ja masinatööstuses. Sellel on kõrge tootmistõhususe, väga hea tihendusefekti, kompaktse struktuuri, mugava osade laadimise ja mahalaadimise ning kõrgtehnoloogilise sisu omadused.

 

 

 

 

4. Terastoru sise- ja välisseina haavelpuhastusmasin. Silindri sisemise õõnsuse puhastamiseks kasutatakse haavelpuhastustehnoloogiat, mis on uut tüüpi haavelpuhastusseade. See kasutab õhu kokkusurumist liikumapaneva jõuna mürsu kiirendamiseks, teatud koguse mehaanilise energia genereerimiseks ja selle pihustamiseks terastoru sisemisse õõnsusse. Kui terastoru on pihustuspüstoli kambris, ulatub pihustuspüstol täielikult automaatselt vastavasse terastorusse ja pihustuspüstol liigub terastorus vasakule ja paremale, et pihustada ja puhastada terastoru sisemist õõnsust mitmekordselt. juhised.

 

 

 

 

5. Tee haavlipuhastusmasin. Kogu suure kiirusega töötamise ajal kasutab maantee haavlipuhastusmasin mootoriga käitatavat haavelpuhastusratast, et tekitada tsentripetaaljõudu ja tuule kiirust. Kui teatud osakeste suurusega sissepritseratas süstitakse sissepritsetorusse (sissepritseratta koguvooluga saab manipuleerida), kiirendatakse see suure kiirusega pöörleva haavliga. Pärast haavlipuhastamist naasevad teraspuru, tolm ja jäägid koos tagasilöögikambrisse ja jõuavad hoiukasti ülaossa. Maantee haavelpuhastusmasin on varustatud tolmueemaldusseadmetega, et tagada puhas ehitus ja nullreostus, parandada tõhusust ja kaitsta ökoloogilist keskkonda.