Millist haavelpuhastusmasinat tuleks I Beami puhastamiseks kasutada

- 2021-07-05-

Suuruseomaduste tõttu kasutatakse I-talasid enamasti rull-läbipääsunahaavellõhkemasinad. Rull-läbilaskmismasinaid kasutatakse spetsiaalselt terasest teraskonstruktsioonide terastorude ja muude suurte materjalide puhastamiseks.
Theläbiva tüüpi haavlipuhastusmasinsuudab pidevalt töötada terasplaatide, terasmaterjalide, terastalade, sektsiooniteraste, terastorude, terasvalandite ja muude terasmaterjalide pidevaks rooste eemaldamiseks, puhastamiseks ja eeltöötluseks. Toiming on lihtne, lihtsalt laadige teras masinasse, vajutage käivitusnuppu, lühikese aja pärast laadib süsteem töödeldud materjalid automaatselt maha, see tähendab, et kogu puhastusprotsess on lõpule viidud ning kogu tolm ja jääkjäägid eemaldatakse. . Läbirullimismasin lõpetab automaatselt sihtpuhastusülesande, mis mitte ainult ei vähenda käsitsi puhastamise töömahukust, vaid parandab ka puhastusefekti ja parandab oluliselt töö efektiivsust. Samal ajal, kuna mehaanilised seadmed on valmistatud terasest, on disain mõistlik. Isegi kui seade on pikka aega töökorras, ei põhjusta see tõsist riket ja sellel on pikk kasutusiga. See on terasevalutööstuses asendamatu puhastusseade.
Theläbilaskev haavelpuhastusmasinon varustatud tolmueemaldusseadmega, nii et pole vaja karta, et väljalöödud mustused kogunevad või lendavad ringi. Tolmueemaldusseadmega saab see tõhusalt täita keskkonnakaitse rolli ja samal ajal panna masina normaalselt töötama. Liigne tolm võib kergesti põhjustada masina ummistumist ja ohtu. Lisaks pöörake haavelpuhastusmasinaga töötades tähelepanu tööspetsifikatsioonidele, et vältida ohutusprobleemide tekitamist.





Loe rohkem
Q69 terasplaat ja I tala haavlipuhastusmasin