Teraskonstruktsiooni puhastamiseks kasutatud haavelpuhastusmasin Q6916 saadeti Argentinasse

- 2021-07-03-

29. juunil alustati tootmist ja kasutuselevõttuq6916 seeria rull-haavelpuhastusmasinArgentina kliendi kohandatud sai valmis ning seda laaditakse ja saadetakse.

Klient ütles, et seehaavlipuhastusmasinkasutatakse peamiselt terasest konstruktsiooniosade puhastamiseks, tooriku pindpinge suurendamiseks ja tooriku korrosioonikindluse parandamiseks. Neid haavelpuhastatud teraskonstruktsiooniosi hakatakse kasutama tehasehoonete ehitamisel.

 

Puhua rasketööstuse kontserni haavelpuhastusmasinate tootmise töökoda

 

 

 

Töötajad laadivad haavelpuhastusmasinat konteinerisse

 

Konteiner on laaditud ja saadetakse peagi teele

 

 

Q69 terasprofiilidega haavelpuhastusmasinadkasutatakse katlakivi ja rooste eemaldamiseks metallprofiilidelt ja plekkdetailidelt. See kehtib laevanduse, autode, mootorrataste, sildade, masinate jne pinna roostetamise ja värvimise kohta. Rullkonveieri kombineerimisel sobivate ristkonveieritega saab üksikuid protsessietappe, nagu lõhkamine, konserveerimine, saagimine ja puurimine, omavahel ühendada.

See tagab paindliku tootmisprotsessi ja suure materjalitoodangu.

 

Qingdao Puhua Heavy Industry Group on professionaalne haavelpuhastusmasinate tootja, mille pindala on 50 000 ruutmeetrit. Pakume metalli pinnatöötluslahendusi vastavalt teie vajadustele. Paljud Egiptuse ettevõtted on meie seadmeid ostnud. Tänu nende valikule maksame tagasi parema teenindusega. Meie tehast on oodatud külastama ka sõbrad üle kogu maailma.

 

Loe rohkem

Q69 terasplaat ja h tala haavelpuhastusmasin